Kuusikko hakee valtuustoon

Keravan Vasemmistoliitto hakee vaalivoittoa huhtikuun kuntavaaleista uudistuneella ehdokaslistallaan. Esittelemme tässä heistä kuusi ensimmäistä.

Pia Lohikoski

Vasemmistoliiton kaupunginhallituksen jäsen ja ryhmäjohtaja Pia Lohikoski hakee jatkokautta. Työssään Lohikoski toimii vuokralaisten edunvalvojana.

– Olen iloinen, että vuosia vaatimamme koulujen luokkakokojen pienennys meni vihdoin eteenpäin. Sitä pitää jatkaa. On vaikutettava vahvemmin myös asumisen hintaan. Kunnan on kaavoitettava riittävästi asuntoja vastaamaan kysyntään ja rakennettava kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, linjaa Lohikoski.

Shamsul Alam

Keravalainen yrittäjä Shamsul Alam haluaa tuoda maahanmuuttajien ajatuksia valtuustoon.

–        Meitä on kuitenkin jo vajaa 10 prosenttia keravalaisista. Haluan hyvää kotouttamista ja parantaa nuorten asemaa, sanoo Alam.

Miila Halonen

Saviolla asuva Väestöliiton nuorisolääkäri Miila Halonen on huolissaan hyvinvoinnin epätasaisesta jakautumisesta.

–        Osan nuorista kohdalla ovia suljetaan mahdollisuuksien tieltä jo ennen täysi-ikäistymistä. Näin ei saa olla. Haluan vahvistaa kuntaa sellaiseen suuntaan, että se tunnistaa avuntarvitsija hyvissä ajoin ja on riittävän resurssoitu auttamaan, sanoo Halonen.

Antti Kettunen

Vasemmistonuorten pääsihteeri Antti Kettunen haluaa valtuustoon nuorta voimaa.

–        Täällä asuu paljon nuoria aikuisia, joiden ääni on tärkeä saada kuuluviin päätöksenteossa, linjaa Kettunen.

Tuija Husari

Äidinkielenopettaja Tuija Husari lähti ehdolle, koska haluaa kehittää Keravaa.

–        Uskon, että elämänkokemuksesta on näissä asioissa hyötyä. Kasvatus ja koulutus ovat ominta alaani, mutta perheiden ja nuorten hyvinvointi ovat myös lähellä sydäntäni, kertoo Husari.

Mikko Raunio

Työsuojeluvaltuutettuna toimiva opettaja Mikko Raunio nostaa esiin sisäilmaongelmat.

–        Toimin sen puolesta, että lapsilla on puhdas kasvu- ja oppimisympäristö kouluissa ja päiväkodeissa. On myös tärkeää, että kaupungin henkilökuntaa on osallistetaan muutostilanteissa, kertoo Raunio.

 

Jo 25 ehdokasta

Keravan Vasemmistoliitto julkaisee tammi-, helmikuun aikana kuntavaaliehdokkaansa. Nyt julkaistut kuusi ehdokasta mukaan lukien Vasemmistoliiton listalla on 25 ehdokasta. Kerromme nimiä vielä lisää tällä viikolla. Ehdokashankinta jatkuu helmikuun loppuun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


*

UA-77399213-1